“Otimme Check-työaikakirjaukset ja tuotetoimitusten seurannan käyttöön laatukäsikirjan teon yhteydessä. Meillä on kotitalouksien lisäksi yrityskohteita, joihin viemme myös erikseen veloitettavia tuotteita, kuten käsipyyhkeet, vessapaperit, pesuaineet ja käsidesit. Ilmoitimme aina ennen näihin liittyvät poikkeamat johonkin neljästä WhatsApp-ryhmästämme, mitä kuhunkin kohteeseen oli todellisuudessa mennyt. Siinä on tietoturvariski, kun asiakkaiden nimiäkin sinne saatetaan laittaa, tai tiedot menevät väärään ryhmään, jolloin ne saattavat jäädä laskuttamatta, joten ruvettiin kyselemään siihen ratkaisua. Meille tärkeintä oli, että tiedot saataisiin yhteen paikkaan talteen, ja että tietoturva olisi ihan oikeasti turvattuna, kun asiakkaiden tietoja käsitellään.

Ohjelma on ollut meillä nyt noin vuoden verran käytössä. Olen ollut Checkiin tyytyväinen, minähän käytän sitä todella paljon, kun teen kaikki laskutukset. Itse olen tykännyt erityisesti tilastot-osiosta. Se antaa listan, josta on hirveän helppo katsoa, mitä laskuttaa. Äitini käytti enemmän Excel-taulukkoa ennen reilun vuoden takaista sukupolvenvaihdostamme, mutta itse en ole sitä enää käyttänyt. En ole kokenut enää tarpeelliseksi pitää kotona tulostinta, ei sille olisi paikkaakaan, mihin laittaa sitä.

“Check helpottaa työtä ja on laadun takaus”

Kyllähän tämä helpottaa työtä ja helppo tätä on käyttääkin. Kaikki asiakastiedot ovat nyt Checkissä valmiina ja turvassa, ettei henkilöstön tarvitse niitä aina kirjoittaa erikseen, vaan voivat itse katsoa sieltä. Lisäksi meillä on siellä esimerkiksi tarkistuslistoja ja palvelukuvaus, mitä kotitalouksissa tehdään. Jos esimerkiksi yrityssiistijät tekevätkin satunnaisesti kotitalousiivouksia, tai tulee joku muuttosiivous, niin Checkistä voi tarkistaa, mitä työvaiheita siihen kuuluu, vaikka työtehtävä muuttuisikin. Se on laadun takaus.

Checkin käyttöönotto sujui mielestäni hyvin. Eihän siinä ollut muuta kuin se sovellus ladattiin ja sittenhän se oli aika simppeli käyttää. Aina heiltä on myös vastattu, kun on sähköpostia laittanut. Kun en saanut järjestelmää aluksi toimimaan, niin hehän ottivat heti sen asiakseen ja lähettivät kirjaukset sähköpostite, ja erottelivat pyynnöstäni minulle vielä palstat siten, että saan lisätyöt ja veloitettavat tuotteet erikseen auki. Hyvää asiakaspalvelua on ollut.
Tämähän varmaan sopii kaikille, joilla on tarve koota tietoa yhteen paikkaan. Kun miettii meidänkin alaa, miten hyvä on, että kaikki tieto on yhdessä paikassa. Ei tarvi olla montaa sovellusta.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

FI